Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/houttecn/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4783

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/houttecn/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 1418
Houttec Prefab BV
+ 31 513 466 366 info@houttec.nl

Houttec Prefab BV

Houttec Prefab BV te Gorredijk maakt met een vakbekwaam team van mensen een hoogwaardig product op het gebied van houtskeletbouw. Seriematig of voor een enkele woning.

En altijd voorzien van een KOMO attest met product certificaat no.: 21005/14

Houttec Prefab BV werkt met standaard detaillering maar denkt graag met u mee over de uitvoering en productie van complexe houtskeletbouw.

foto pand_1024x768

Bouwen doe je samen!

De visie van Houttec is ‘Bouwen doe je samen!’

Houttec werkt dan ook op basis van een open structuur, via korte lijnen en transparant.

Dit betekent helderheid scheppen en open zijn over motieven en belangen. De positieve invulling die Houttec geeft aan transparantie wordt zichtbaar in onze manier van adviseren en omgaan met, soms verschillende, verwachtingen en belangen. In een open sfeer bespreken we uw wensen en keuzes en geven hierin heldere adviezen. Door oplossingsgericht te denken en te handelen komen we samen tot een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Daarom zijn we een betrouwbare partner voor al onze klanten.

Productie afgestemd op bouwproces

Onze efficiënte en betrokken werkwijze komt optimaal tot uiting in ons productieproces dat volledig wordt afgestemd op het bouwproces. Duidelijke afspraken en vaste aanspreekpunten staan garant voor een snelle, acurate doorlooptijd, efficiënt gebruik van grondstoffen en levering volgens planning. Om dit te realiseren creëren wij, door scholing en een hoge mate van eindverantwoordelijkheid, een prettige en moderne werkomgeving voor onze medewerkers en streven wij naar duurzame relaties met zowel klanten als leveranciers.