Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/houttecn/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4783

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/houttecn/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 1418
Houtkonstrukties - Houttec houtkonstrukties
+ 31 513 466 366 info@houttec.nl

Houttec voor hoogwaardige houtkonstrukties

Het bouwen van een woning of bedrijfspand is een ingewikkelde klus waarbij rekening dient te worden gehouden met veel verschillende materialen, aspecten en partijen. Een lastige en ingewikkelde puzzel! Om het gehele bouwproces efficiënt en doelmatig te laten verlopen is inzicht, denkvermogen en creativiteit nodig. Houttec Prefab B.V. is een vooruitstrevende onderneming die al sinds 1995 bezig is met het vervaardigen van hoogwaardige houtconstructies voor de woning en utiliteitsbouw door heel Nederland. Houttec is geheel doordrongen van het belang van kwaliteit voor onze klanten en streeft naar dan ook naar 100% transparantie en betrouwbaarheid in al onze processen, zowel wat betreft advisering, productie en levering als het nakomen van gemaakte afspraken.

2

Daken

Houttec maakt daken in de meest uiteenlopende vormen, soorten en maten. Exact volgens bestek en specificaties van de opdrachtgever. Binnen de afgesproken levertijden en met een prijs volgens afspraak.    

Gevels en Wanden

Een mooie gevel bepaalt het aanzien van een woning of utiliteitsgebouw. Ook hierin is Houttec bv uw ideale partner als het gaat om het realiseren van een hoogwaardig product. Voor seriematige producties maar ook voor enkelvoudige, complexe constructies.  

Vloeren en Platdak

Houttec hanteert hoge isolatiewaarden. Alle producten voldoen ruimschoots aan de eisen van het nieuwe bouwbesluit op het punt van isolatie, geluid en brandwerendheid. Houttec denkt graag met u mee op het punt van de uitvoering en productie van vloeren en platte daken.  

Dakkapellen

Doorgaans worden de dakkapellen in losse onderdelen aangeleverd. Het is echter ook mogelijk de dakkapel compleet gemonteerd inclusief de dakbedekking en buitenbekleding af te leveren.

Compleet product

De vraag naar een completer product wordt steeds groter. Houttec kan zijn dakelementen voorzien van een wit afgewerkte binnenplaat die blind vernageld wordt. Ook kunnen we de dakvensters inbouwen in de dakelementen. Zo krijgt u perfecte (luchtdichte) aansluitingen omdat de vensters onder de juiste condities worden gemonteerd. Ook de sparing van de dakdoorvoeren worden doorgaans fabrieksmatig aangebracht. In de wandelementen kunnen de kozijnen fabrieksmatig worden ingebouwd (ook beglaasd en afgelakt). Houten kozijnen door ons zelf, kunststof- en aluminiumkozijnen door de specialist zelf, waarbij Houttec ruimte beschikbaar heeft. Zo zijn we bij Houttec voortdurend bezig de aannemer te ontzorgen en een steeds completer product aan te bieden.