HOOGWAARDIGE CONSTRUCTIES

"Een lastige en ingewikkelde puzzel"

Het bouwen van een woning of bedrijfspand is een ingewikkelde klus waarbij rekening dient te worden gehouden met veel verschillende materialen, aspecten en partijen. Een lastige en ingewikkelde puzzel!


Om het gehele bouwproces efficiënt en doelmatig te laten verlopen is inzicht, denkvermogen en creativiteit nodig. Houttec Prefab B.V. is een vooruitstrevende onderneming die al sinds 1995 bezig is met het vervaardigen van hoogwaardige houtconstructies voor de woning en utiliteitsbouw door heel Nederland.


Houttec is geheel doordrongen van het belang van kwaliteit voor onze klanten en streeft naar dan ook naar 100% transparantie en betrouwbaarheid in al onze processen, zowel wat betreft advisering, productie en levering als het nakomen van gemaakte afspraken.


Houttec hanteert hoge eisen aan haar producte; alle producten voldoen ruimschoots aan de eisen van het nieuwe bouwbesluit op het punt van isolatie, geluid en brandwerendheid. 

Compleet Houtskelet

De vraag naar een completer product wordt steeds groter. Houttec levert een complete woning, opgebouwd uit elementen, van de wanden op de begane grond tot aan het dak. Binnen een paar dagen staat er een complete HSB (houtskeletbouw) woning die lucht-, wind- en winddicht is en daarmee tegen de verschillende weersomstandigheden berekend is. 

 

Houttec kan zijn dakelementen voorzien van een wit afgewerkte binnenplaat die blind vernageld wordt. Ook kunnen we de dakvensters inbouwen in de dakelementen. Zo krijgt u perfecte (luchtdichte) aansluitingen omdat de vensters onder de juiste condities worden gemonteerd. Ook de sparing van de dakdoorvoeren worden doorgaans fabrieksmatig aangebracht. In de wandelementen kunnen de kozijnen fabrieksmatig worden ingebouwd (ook beglaasd en afgelakt). Houten kozijnen door ons zelf, kunststof- en aluminiumkozijnen door de specialist zelf, waarbij Houttec ruimte beschikbaar heeft. 

 

Zo zijn we bij Houttec voortdurend bezig de aannemer te ontzorgen en een steeds completer product aan te bieden.

Daken

Houttec maakt daken in de meest uiteenlopende vormen, soorten en maten. Exact volgens bestek en specificaties van de opdrachtgever. Binnen de afgesproken levertijden en met een prijs volgens afspraak.   

 

Houttec kan zijn dakelementen voorzien van een wit afgewerkte binnenplaat die blind vernageld wordt. Ook kunnen we de dakvensters inbouwen in de dakelementen. Zo krijgt u perfecte (luchtdichte) aansluitingen omdat de vensters onder de juiste condities worden gemonteerd. Ook de sparing van de dakdoorvoeren worden doorgaans fabrieksmatig aangebracht.

Gevel, Spouwbladen en Wanden

Een mooie gevel bepaalt het aanzien van een woning of utiliteitsgebouw. Ook hierin is Houttec bv uw ideale partner als het gaat om het realiseren van een hoogwaardig product. Voor seriematige producties maar ook voor enkelvoudige, complexe constructies.  

 

 In de wandelementen kunnen de kozijnen fabrieksmatig worden ingebouwd (ook beglaasd en afgelakt). Houten kozijnen door ons zelf, kunststof- en aluminiumkozijnen door de specialist zelf, waarbij Houttec ruimte beschikbaar heeft. 

Dakkapellen

Doorgaans worden de dakkapellen in losse onderdelen aangeleverd. Het is echter ook mogelijk de dakkapel compleet gemonteerd inclusief de dakbedekking en buitenbekleding af te leveren.

Vloeren en platdak

Een vlieringsvloer die hangt in de kap, een verdiepingsvloer met een grote overspanning of op geïsoleerd platdak Houttec denkt met u mee op het punt van de uitvoering en productie van vloeren en platte daken.